Portal Rasmi Politeknik METrO Kuala Lumpur
  • semak-exam-01.jpg
Programme Seperator
News Seperator
Thumbnail PENDAFTARAN PELAJAR BAHARU DAN MINGGU SUAI KENAL SESI DISEMBER 2017 Politeknik METrO Kuala Lumpur (PMKL) ingin mengucapkan TAHNIAH kepada saudara/i kerana telah berjaya menyambung pengajian di...

PENDAFTARAN PELAJAR BAHARU SESI JUN 2017

Politeknik METrO Kuala Lumpur (PMKL) ingin mengucapkan tahniah kepada saudara/saudari kerana telah berjaya dipilih untuk menyambung pengajian di institusi ini. Terimakasih   juga   diucapkan   kerana   memilih   politeknik   sebagai   institusi   pilihan   untukmenyambung pengajian saudara / saudari.

Untuk makluman saudara / saudari, maklumat pendaftaran adalah seperti berikut:

Tarikh                                :    5 Jun 2017 (Isnin)

Masa                                 :   Rujuk Jadual Pendaftaran di Surat Panggilan Pendaftaran.

Tempat                             :   Politeknik METrO Kuala Lumpur

Bersama-sama   ini   dilampirkan   untuk   maklumat   dan   panduan   pelajar.   Sila  MUAT TURUN  dokumen berkaitan  untuk kelancaran  proses   pendaftaran. Dokumen juga boleh dicapai melalui menu  Galeri@PMKL --> e-Dokumen --> Borang pada menu laman web. Kegagalan   untuk memuat turun dokumen akan mengganggu proses pendaftaran pelajar:

a. Surat Panggilan Pendaftaran Pelajar Baharu Sesi Jun 2017

b. Senarai Semak Pendaftaran Pelajar Baharu

c. Buku Panduan Pendaftaran Pelajar Baharu

d. Overview Program Pengajian:

i. Diploma Pengurusan Peruncitan (DRM)

ii. Diploma Pengurusan Hotel (DHM)

iii. Diploma Teknologi Digital (DDT)

e. Senarai Cadangan Rumah Sewa Sekitar PMKL.

***************************************************************

SAUDARA / SAUDARI DIPOHON:

o MEMUAT TURUN DOKUMEN DAN MELENGKAPKAN SEMUA BUTIRANYANG DIPERLUKAN.

o MEMBUAT   PRA   PENDAFTARAN   SECARA   ONLINE   DI http://spmp.pmkl.edu.my MULAI 25 MEI 2017- 4 JUN 2017 ATAU SELEPAS DUA (2)  HARI  MEMBUAT PEMBAYARAN YURAN.

Your IP:54.166.245.10

PENDAFTARAN PELAJAR BAHARU DAN MINGGU SUAI KENAL SESI DISEMBER 2017

Politeknik METrO Kuala Lumpur (PMKL) ingin mengucapkan TAHNIAH kepada saudara/i kerana telah berjaya menyambung pengajian di institusi ini. Terima kasih juga diucapkan kerana memilih politeknik sebagai institusi pilihan untuk menyambung pengajian saudara/i.

Adalah dimaklumkan bahawa tarikh pendaftaran  dan Minggu Suai Kenal bagi pelajar baharu sesi Jun 2017 adalah pada 20 November 2017 (Isnin).

PERHATIAN PENTING!

Maklumat Lanjut mengenai jadual pendaftaran, tatacara pra pendaftaran secara online, kadar bayaran yuran dan senarai semak dokomen sokongan yang diperlukan semasa hari pendaftaran akan dimuat naik di http://pmkl.edu.my mulai 20 Oktober 2017 (Jumaat) untuk tindakan saudara/i sebelum hadir mendaftar. Saudara/i dipohon merujuk semula http://pmkl.edu.my mulai 20 Oktober 2017 untuk memuat turun semua makluman pendaftaran tersebut.

Kegagalan bakal pelajar untuk memuat turun dokumen akan merumitkan proses pendaftaran pelajar. Harap maklum.