Portal Rasmi Politeknik METrO Kuala Lumpur
News Seperator
PENDAFTARAN PELAJAR SENIOR SESI DIS 2017
Tuesday, 14 November 2017
Sukacitanya, Politeknik METrO Kuala Lumpur (PMKL) ingin mengucapkan tahniah kepada saudara / saudari kerana telah berjaya meneruskan pengajian semester seterusnya di sini. Bersama-sama ini...

Dasar Privasi

Privasi anda
Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung. Sekiranya anda membuat transaksi atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini mungkin akan dikongsi bersama dengan agensi awam lain untuk membantu penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan efektif. Contohnya seperti di dalam menyelesaikan aduan yang memerlukan maklum balas dari agensi-agensi lain.

Maklumat Yang Dikumpul
Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui e-mel.

Apa yang akan Berlaku jika Saya Membuat Pautan kepada Laman Web yang Lain?
Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dilayari.

Pindaan Dasar
Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan akan dikemas kini di halaman ini. Dengan sering melayari halaman ini, anda akan dikemas kini dengan maklumat yang dikumpul, cara ia digunakan dan dalam keadaan tertentu, bagaimana maklumat dikongsi bersama pihak yang lain.

Your IP:54.234.65.78

MAKLUMAN PERHATIAN

PENDAFTARAN PELAJAR BAHARU SESI DIS 2017

Politeknik METrO Kuala Lumpur (PMKL) ingin mengucapkan tahniah kepada saudara/ saudari kerana telah berjaya dipilih untuk menyambung pengajian di institusi ini. Terima kasih juga diucapkan kerana memilih politeknik sebagai institusi pilihan untuk menyambung pengajian saudara / saudari.

Untuk makluman saudara / saudari, maklumat pendaftaran adalah seperti berikut:

Tarikh                  :    20 Nov 2017 (Isnin)

Masa                    :   Rujuk Jadual Pendaftaran di Surat Panggilan Pendaftaran.

Tempat                 :   Politeknik METrO Kuala Lumpur

Bersama-sama ini dilampirkan untuk maklumat dan panduan pelajar. Sila MUAT TURUN dokumen berkaitan untuk kelancaran proses pendaftaran di sini atau boleh capai pada menu E-Dokumen -> Borang. Kegagalan untuk memuat turun dokumen akan mengganggu proses pendaftaran pelajar:

Surat Panggilan Pendaftaran Pelajar Baharu Sesi Dis 2017

Senarai Semak Pendaftaran Pelajar Baharu

Buku Panduan Pendaftaran Pelajar Baharu

Overview Program Pengajian:

Diploma Pengurusan Peruncitan (DRM)

Diploma Pengurusan Hotel (DHM)

Diploma Teknologi Maklumat (Teknologi Digital) (DDT)

Senarai Cadangan Rumah Sewa Sekitar PMKL.

***************************************************************

SAUDARA / SAUDARI DIPOHON:

MEMUAT TURUN DOKUMEN DAN MELENGKAPKAN SEMUA BUTIRAN YANG DIPERLUKAN.

MEMBUAT PRA PENDAFTARAN SECARA ONLINE DI  http://spmp.pmkl.edu.my MULAI 27 OKTOBER 2017- 19 NOV 2017 / SELEPAS DUA (2)  HARI  MEMBUAT PEMBAYARAN YURAN.

PENDAFTARAN PELAJAR BAHARU DAN MINGGU SUAI KENAL SESI DISEMBER 2017

Politeknik METrO Kuala Lumpur (PMKL) ingin mengucapkan TAHNIAH kepada saudara/i kerana telah berjaya menyambung pengajian di institusi ini. Terima kasih juga diucapkan kerana memilih politeknik sebagai institusi pilihan untuk menyambung pengajian saudara/i.

Adalah dimaklumkan bahawa tarikh pendaftaran  dan Minggu Suai Kenal bagi pelajar baharu sesi Jun 2017 adalah pada 20 November 2017 (Isnin).

PERHATIAN PENTING!

Maklumat Lanjut mengenai jadual pendaftaran, tatacara pra pendaftaran secara online, kadar bayaran yuran dan senarai semak dokomen sokongan yang diperlukan semasa hari pendaftaran akan dimuat naik di http://pmkl.edu.my mulai 20 Oktober 2017 (Jumaat) untuk tindakan saudara/i sebelum hadir mendaftar. Saudara/i dipohon merujuk semula http://pmkl.edu.my mulai 20 Oktober 2017 untuk memuat turun semua makluman pendaftaran tersebut.

Kegagalan bakal pelajar untuk memuat turun dokumen akan merumitkan proses pendaftaran pelajar. Harap maklum.